Blog Detayı
- Biorezonans ile Sigara Bırakma
- 0 Comments
BİOREZONANSLA SİGARA BIRAKMA TERAPİSİ NASIL UYGULANIYOR?
Op. Dr. Hasan İlkehan, “Değişen Yaşamlar”da biorezonansla sigara bırakma yöntemini anlattı
Op. Dr. Hasan İlkehan, Beyaz TV’de yayınlanan, Çiğdem Demir’in sunduğu “Değişen Yaşamlar” programına katıldı ve biorezonans ile sigara bırakma terapisi konusunda açıklamalarda bulundu. Op. Dr. Hasan İlkehan, 31 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan programda, bir konuğa da biorezonans ile sigara bırakma terapisi uyguladı.
Op. Dr. Hasan İlkehan, “Tütün ürünlerinin frekans terapisi çok etkilidir. Bu tür ürünler tüketen insanların en önemli sorunlarından biri, tütün ürünlerinin yoksunluğunu ciddi bir şekilde hissetmeleridir” açıklamasında bulundu.
Biorezonans terapisinin, tütün ürünleri yoksunluğunun etkili bir şekilde ortadan kaldırılmasına yardımcı olduğunu vurgulayan Op. Dr. Hasan İlkehan, “Biorezonans terapisi ile ortada fiziki bir bağımlılık kalmaz ama alışkanlıkları değiştirmek biraz uğraş gerektirir. O yüzden hastanın kararlı bir şekilde bu çabasını sürdürmesi son derece önemlidir. Uygulamaya giriş terapisiyle başlar ve manyetik alan arınması yaparız, ardından hastanın duygu durumunu rahatlatmaya çalışırız. Sonrasında da tütün bilgisini vücuttan sileceğimiz frekansı uygularız” dedi.
Frekans bilgisi vücuttan nasıl siliniyor?
Biorezonans terapisi ile sigara bırakma yönteminin ilk aşamasında hasta, her zaman içtiği sigaradan bir tane içiyor, bu sigaranın külleri ve izmariti bir cam tüpe yerleştiriliyor. Ayrıca hastadan tükürük örneği alınıyor. Hepsi birlikte biorezonans cihazına yükleniyor. Terapi sırasında sigaranın içeriğindeki nikotinin ve diğer maddelerin frekans kalıbı ters çevrilerek kullanılıyor. Bu işleyiş, bir nevi antivirüs programı gibi de düşünülebilir; bu antivirüs bilgisi hastaya verildiğinde hastanın sigarayı içmesine neden olan reseptörler uyutulmuş oluyor.
Op. Dr. Hasan İlkehan’ın daima vurguladığı gibi biorezonansla sigara bırakma yönteminde hastanın istekli ve kararlı olması büyük bir rol oynuyor.
Sigara nedeniyle yılda 8 milyon kişi ölüyor
Dünya Sağlık Örgütü-DSÖ’nün verilerine göre dünyada her yıl 8 milyondan fazla kişi tütün/sigara bağımlılığı ve buna bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybediyor. Sigara içmeyen ama sigara dumanına maruz kalan 1 milyondan fazla kişi ise bu maruziyet nedeniyle gelişen çeşitli hastalıklardan (başta kanser olmak üzere) ölüyor.